Leave Your Message

Yuanhua gee studente toe vir onderwys | Beloning uitstekend, droom vorentoe!

2023-11-30

"'n Honderd jaar plan, onderwys is gebaseer", om geld vir onderwys te skenk is 'n groot goeie ding wat "bydra tot die hede en tot voordeel van die toekomstige geslagte". In die oesseisoen van September het mnr. Rong Yuexing, adjunk-hoofbestuurder van Yuanhua Company, namens die maatskappy, deelgeneem aan die beurs- en beurstoekenningseremonie wat gehou is deur Gaoming No. en toewyding -2023-2024 Skooljaar openingseremonie" om die uitstekende onderwysers en studente van Gaoming No. 1 Middle School te beloon.

 Yuanhua gee studente toe vir onderwys |  Beloning uitstekend, droom vorentoe!

By die openingseremonie is 'n totaal van 200 000 yuan op dieselfde dag toegeken. Dit is die derde agtereenvolgende jaar sedert 2020 dat Yuanhua Company finansiële aansporings aan die uitstekende onderwysers en studente van Gaoming No. 1 Middle School uitgereik het. Deur hierdie manier om kinders se belangstelling in leer te stimuleer, bekroonde studente aan te moedig om hard te studeer, by uitnemende seniors en studente te leer, en tot die ideale universiteit toegelaat te word. Moedig onderwysers aan om voort te gaan om met volle gees hul krag by te dra tot die doel van uitnemende onderwys.

 Yuanhua gee studente toe vir onderwys |  Beloning uitstekend, droom vorentoe!

Mnr. Rong Yuexing, adjunkhoofbestuurder van Yuanhua Company, het toekennings aan uitstaande onderwysers en studente oorhandig.

In onlangse jare, terwyl hy vinnig ontwikkel het, het Yuanhua nie sy sosiale verantwoordelikheid vergeet nie, gereageer op die leiding van die regering, en aktief deelgeneem aan openbare welsynsondersteuning soos armoedeverligting, onderwys en kultuur, liefdadigheidsskenking, gesondheid en epidemievoorkoming en -beheer, sport en sport. Elke jaar organiseer die interne vakbond werknemers om deel te neem aan verskeie openbare welsynsondernemings soos KwaZulu-Natalse armoedeverligtingsdagaktiwiteite en vrywillige bloedskenkaktiwiteite. Hulle is bereid om liefdadigheid te wees, aktief deel te neem aan die bou en ontwikkeling van Gaoming Village, en neem die inisiatief om geluk vir die mense te soek, wat goeie sosiale reaksie ontvang het.

 Yuanhua gee studente toe vir onderwys |  Beloning uitstekend, droom vorentoe!